Sale
WM00547-everest
-5%
Jakuzzik
5.499.900 Ft
5.224.900 Ft
You save:
275.000 Ft

Jakuzzik

Minőségi jakuzzik

Előfordul, hogy a legélvezetesebb luxusvásárlások nem kerülnek kihasználásra, ha túl sok energiát igényel a fenntartásuk. A pezsgőfürdők gondoskodást igényelnek, de ha előre tervezünk, akkor nagyon hatékonyak lehetünk a fenntartásukban és használatukban. A jakuzziknak vízre és villamos energiára van szükségük, ezért fontos a jakuzzi méretéhez a legjobban illő szivattyú kiválasztása.

Kényelmesnek tűnő jakuzzik

Ha lehetséges, vásárlás előtt próbáljuk ki a szimpatikus jakuzzit működés közben. A jakuzzik nagy része kényelmesnek tűnik első ránézésre, de ülve sokkal teljesen más érzetet nyújt. Próbálja ki az egyes üléseket, hogy lássa, milyen érzést vált ki Önnél. Érdemes szemügyre venni, hogy a jakuzzi elég tágas-e az Ön és szerettei kényelme érdekében.

A jakuzzik típusai

Kétségtelen, hogy a jakuzzik legtöbbünk számára pihentetőek és romantikusak, de néha a fizikai rehabilitáció vagy az alacsony hatású testmozgás fontos részét képezik. A mai jakuzzik közül sok hosszabb, kör medence alakú, és egyfajta úszó futópadként működik a körök megtételéhez. Ha a forma elég hosszú vagy széles - legyen az kör alakú, szabálytalan vagy téglalap alakú -, a pezsgőfürdő kiválóan alkalmas fizikoterápiára, mert ellenállást nyújt az izomerő felépítésében vagy fenntartásában.