Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Háziállatok a fürdőszobában?

Háziállatok a fürdőszobában?
Kisállatbiztos tippek gazdiknak...

A háziállatok hűséges társaink, és sokszor még a fürdőszobában is követnek bennünket. De miként tehetjük kényelmesebbé és biztonságosabbá ezt a közös teret gazdiként és kedvenceink számára?

Hoztunk néhány tippet:

1. Csempék és burkolatok:

  • Válassz olyan csempét és burkolatot, amely könnyen tisztítható, és ellenáll a karmolásnak és a nedvességnek!

2. Kiváló minőségű zuhanyfüggöny:

  • Használj strapabíró zuhanyfüggönyt, amely felveszi a harcot a karmolásokkal, így megvédheted a zuhanyzót kedvenced mancsaitól!

3. Jól záródó zuhanyok:

  • A zuhanyfülkéd és kis kedvenced biztonsága érdekében válassz olyan modelleket, amelyeket a kisállatok nehezen nyithatnak ki!

4. Szellőzés:

  • Biztosíts megfelelő szellőzést a fürdőszobában annak érdekében, hogy a levegő gyorsan cserélődjön, és ne alakulhasson ki kellemetlen szag!

5. Biztonságos tárolás:

  • Az olyan veszélyes anyagokat, mint például tisztítószerek, vagy gyógyszerek mindig zárt szekrényben tárold, lehetőleg olyan helyen, ahol a kisállatod nem érheti el! 

6. Kényelmes élettér:

  • Biztosíts egy kényelmes helyet a kedvencednek a fürdőszobában, például egy puha szőnyeg vagy párnázott ülőke formájában

A kisállatok a család fontos részei, és egy kis előrelátással és tervezéssel a fürdőszobában is kellemes és biztonságos környezetet teremthetsz számukra.

Görgess lejjebb és nézd meg az Ikon Fürdőszoba Szalon kisállatbiztos szaniter ajánlásait!