MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Milyen módon lehet rendelni?

Miért nem rendelhető közvetlenül a webáruházon keresztül masszázsmedence?

Termékeinket az Ikon fürdőszoba szalonunkban, a Wellis partnerünknél tekintheti meg és rendelheti meg személyesen. Címünk: 9024 Győr Kálvária utca 55.

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Készpénzzel is lehet fizetni?

Megrendelését utánvétes fizetés esetén készpénzben fizetheti. De 100.000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén 30% előleg előre utalása szükséges az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11737007-23715994-00000000 számlaszámra.

  • Közlemény rovatba szükséges feltüntetni a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailbe küldünk ki Önnek, valamint
  • Kedvezményezett neveként a következőt feltüntetni: Ming Team Kft.

Mi az átutalásos fizetési lehetőség módja?

Webshopunkban leadott megrendelését lehetősége van átutalással kifizetni. A megrendelés leadása után elküldött visszaigazoló e-mail-ben elküldjük Önnek számlaszámunkat. A rendelés összegét 3 munkanapon belül kell átutalni.

  • Közlemény rovatba szükséges feltüntetni a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailbe küldünk ki Önnek, valamint
  • Kedvezményezett neveként a következőt feltüntetni: Ming Team Kft.

Online bankkártyás fizetési módra van-e lehetőség?

Igen, a fizetés folyamata: Ha a vásárló az online fizetési módot választja, akkor átirányítjuk a online fizető felületünkre, ahol fizethet bankkártya adatok megadásával regisztráció nélkül is. Az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. A regisztráció kényelmessé teszi a rendszer használatát, nem kell többet beírni a kártyaadatokat az adott kereskedőnél, és egyetlen más OTP SimplePay elfogadónál sem.

Mennyi a szállítási határidő?

Megrendeléstől számított kb. 2-4 hét. Terméktípusonként változik, megrendeléskor pontosítandó. A termék sikeres megrendeléséről küldött visszaigazoló e-mailben pontosítjuk az adott termékkel kapcsolatos információt a szállítási időről.

Megrendeléskor mennyi előleget kell befizetnem?

100.000 Ft feletti vásárlás esetén a megrendelést követően 30% előleg befizetése szükséges, a fennmaradó 70%-át az Ön igényeinek megfelelően a szállítást megelőzően átutalással, a termék átvételekor utánvétel estén a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

Meddig szállítják a termékeket amennyiben igénybe veszem a házhoz szállítás szolgáltatást?

A házhoz szállítást cégünk a vevő kapujáig vállalja. A teherautóról történő levétel után a rakodás a vásárló feladata.

Nem tudok rakodókat biztosítani. Tudnak ebben segíteni?

Természetesen igen. Kérésre külön rakodócsapatot biztosítanak a jakuzzi mozgatásához. Ennek költsége a vevőt terheli.

A jakuzzit csak daruval lehet az előre kialakított helyére tenni. Van lehetőség darus autóval kérni a kiszállítást, vagy ezt nekem kell megoldanom?

Igen, van lehetőség darus autó igénybe vételére. Ezt lehetőség szerint a termék megrendelésekor kell jelezni. A darus autó költsége a vevőt terheli.

TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

A medencéket hol gyártják?

Masszázsmedencéink magyar fejlesztésűek, Magyarországon készülnek.

TISZTÍTÁSRA, VÍZKEZELÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓ KÉRDÉSEK

Mi a teendő, ha a masszázsmedence szűrője elszennyeződött?

A szűrőt hetente-kéthetente erős vízsugárral tisztítsa ki! Használattól függően bizonyos időközönként 1-2 órára Filter Cleaner-es langyos vízbe javasolt beáztatni, majd erős vízsugárral alaposan kiöblíteni.

A zuhanypanelt a padlótól (vagy tálcától) milyen magasságra ajánlott szerelni?

A zuhanypanel tálcától való magasságát a testmagasság határozza meg. Fontos, hogy felemelt kezeknél (pl. hajmosáskor) a fejzuhany ne legyen zavaróan túl alacsonyan, illetve fontos, hogy a hidromasszázs fúvókák megfelelő helyre irányítsák a vízsugarat. Normál testmagasság esetén – modelltől függően – a padló és a zuhanypanel alsó síkja között kb. 55 h cm távolság javasolt.

Elhagyhatóak a kádlábak?

A lábak szintezhetőek, így az precízebb választás, illetve kérhető a szintén szintezhető keretes lábszerkezet, amely egy erős masszív acél tartószerkezet. Amennyiben a kád gépészettel van szerelve, úgy az oldalburkolatnak a karbantarthatóság miatt mindenképpen eltávolíthatónak, bonthatónak kell lennie.

Wellis masszázsmedencék rendelkeznek ÁNTSZ engedéllyel?

Igen, masszázsmedencéink rendelkeznek ÁNTSZ engedéllyel, megfelelő kialakítás mellett alkalmasak közösségi használatra is. Érdeklődjön értékesítőinknél.