-10%

Fürdőszobai bútor SB Formy 460 R tölgy

0 Rating
Cikkszám: X000001042
156.750 Ft
141.075 Ft
You save:
15.675 Ft
Termékjellemzők

SB FORMY MAGAS FALISZEKRÉNY

A nagy tárolóhellyel és polcokkal rendelkező magas faliszekrény kiteljesíti a közkedvelt Formy koncepciót. Könnyed formájának köszönhetően nem vesz el felesleges teret, ezáltal kényelmes mozgást biztosít a fürdőszobában.

Kérdése van? Hívjon bizalommal! +36 20 270 0648
  • Méretek (szé x mé x ma): 46 x 27 x 160 cm
  • Alapanyag: mélyimpregnált laminált vagy furnérozott MDF
  • Változat: balos és jobban (B/J) / forgatható termék (B/J)
  • Színváltozat: fehér magasfényű, tölgy vagy dió
  • Jótállás: 5 év

SB Formy magas faliszekrény nagy tárolóhellyel és polcokkal. Három színben (fehér magasfényű, tölgy, dió) kapható.

A bútorlapokat már összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Formy koncepció más termékeivel (mosdó, tükör, kád) vagy más RAVAK termékkel kombinálni. 

5 év garanciaKoncepciókB/J változat 180°Impregnálás nedvesség ellen
SB Formy magas faliszekrény
 

Ideális megoldás a pultra helyezhető mosdók és a tökéletes tárolóhely kialakításához

A Formy fürdőszobabútorok kiszélesítik az azonos nevű koncepció termékkínálatát, melyek közkedveltek a klasszikus vonalakat preferáló vásárlók körében is. Alakja kiválóan követi a mosdópultok formavilágát. 

Koupelnový nábytek Formy

Tárolóhely

A Formy bútorok a mosdópult designját követve 80/100/120 cm szélességben kaphatók, melyek aljára Kryštof Nosál designer két fiókot álmodott meg. A bútor segítségével egy vízszintesen kialakított tárolóhely jön létre, ezáltal dolgainkat már nem csak a mosdó körül, de a fiókos részben is tárolhatjuk.

 

Koupelnový nábytek Formy

Könnyedség

Sokoldalúsága és belső térfogata ellenére a Formy bútor nem kelt masszív hatást, lakkozott fényes fehér külseje bármelyik fürdőszobában a stílusosság és a luxus érzetét kelti. A furnér változat (tölgy, dió) pedig a természetes anyagok természetes szépségével árasztja el a fürdőhelyiséget. 

 

Koupelnový nábytek Formy

Kötelék

A Formy bútorok tökéletesen harmonizálnak az azonos nevű mosdókkal. Kiváló minőségű kompozit anyagból készülnek, felületük ellenáll a szennyeződéseknek és könnyen karbantarthatók. Rendkívül tágas belső kialakítással rendelkeznek, használt tárgyainkat már nemcsak a mosdó körüli pulton, de a pult alatti fiókokban is tárolhatjuk. 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés