Ikon fürdőszoba Szalon

Sokan hallottunk vagy olvastunk már valahol a Wellis márkáról, de valójában nem tudunk róla túl sok mindent, pedig egy méltán híres magyar céget érdemes lehet jobban górcső alá venni. Ismerjük meg a Wellist!

 A Wellis népszerűsége

A Wellis Európa legnagyobb pezsgőfürdő- és wellness termék gyártója. 2003-as megalapítása óta a Wellis termékek folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendenek egész Európában, mivel egyre többen váltanak egészségesebb életmódra, és igénylik magas színvonalú személyes wellness felszereléseket otthonaikban és kertjeikben.

 

Wellis termékek

Sokunknak fogalma sincs róla, de, ha a híres Wellis wellness termékek sorozatát hazánkban, Magyarországon gyártják. A Wellis csapata gyorsan felismerte a tényt, hogy a fogyasztói kereslet folyamatosan növekvő tendenciát mutat a kiváló minőségű, wellness termékek iránt. Ezt a hibátlan felismerést egyértelműen igazolja, hogy a Wellis Európa szerte az otthoni wellness termékek egyik éllovasa.

 

A csúcstechnológiás Wellis

A Wellis a közelmúltban több millió eurós beruházást hajtott végre egy csúcstechnológiájú gyár építésének befejezése érdekében Budapest közelében. Az európai partnerek együttműködésével a Wellis megtervezett és meg is valósított egy több ezer négyzetméteres gyárat, ahol a legmodernebb és legkorszerűbb gyártási technológiákkal hívják életre a sokak által hőn szeretett wellness termékeket.

 

Élj egészségesebben a mindennapokban a Wellis termékekkel!

Mindannyian az egészséges életmódról és az egészséges bolygóról beszélünk és álmodunk. A Wellis csapata küldetésének tartja, hogy emberek ezreit segítse egy teljesebb és egészségesebb élethez, mindezt kényelmes, otthoni körülmények között. A Wellis már rengeteg elégedett ügyfelet és elkötelezett hívet tudhat maga mögött, járjon utána Ön is, hogy miért is örvend lassan 20 éve töretlen sikernek ez a remek márka.