Függesztett WC

Új WC-t vásárolna? Vonzónak találja a függesztett WC-ket? Ismerje meg jobban ezeket a termékeket!

Mikor ideális a függesztett WC?

Amikor azt mondjuk, hogy függesztett WC, akkor ez helytakarékos, funkcionális és jó megjelenésű fürdőszoba tárul elénk. Napjainkban sokkal több lehetőségünk adódik arra, hogy az otthonunkhoz és ízlésünkhöz legjobb illő stílusokat csempésszük be fürdőszobánkba. A korszerű, falra függesztett WC-k sekélyebb mélységűek, így ideálisak kisebb fürdőszobákhoz, illetve olyan esetekben is, ha csökkenteni szeretnénk a fürdőszobai berendezések térigényét.

Vajon mennyire jók a falra akasztott WC-k?

A legtöbb dologhoz hasonlóan a személyes preferenciák is fontosak abból a szempontból, hogy a falra akasztott WC-k jók-e vagy sem. Rengetegen kedvelik őket, és egyre népszerűbbek, több okból is:

  • Kevesebb helyet foglalnak
  • Könnyebb tisztítani
  • Jobban mutatnak, mint a hagyományos WC-k

A függesztett WC egyik nyilvánvaló előnye, hogy a WC-t úgy tervezték, hogy néhány centivel a padló felett függjön. Mi értelme van ennek? Két okból hasznos ez. Elősorban azért, mert dizájnosabban néz ki, ezenkívül pedig nagyon könnyen tisztítható a WC körüli terület.

A függesztett WC-k egyre népszerűbbek?

A függesztett WC-k népszerűsége nőtt, különösen az új építésű fürdőszobákban és otthonokban. Természetesen nemcsak a tervezési stílus teszi a függesztett WC-ket ilyen népszerűvé az új épületek és háztulajdonosok számára. A függesztett WC-k meglehetősen könnyen karbantarthatók annak ellenére is, hogy nem látható a víztartályuk. Ez megoldás a könnyű karbantarthatóság mellett. nagyon esztétikussá is teszi a WC-k ezen típusát.

A függesztett WC korlátjai

Nem a függesztett WC-k minősége szab korlátokat ezen termék esetében, hanem a függő állapot. A megfelelően felszerelt, függesztett WC-nek gond nélkül elbír 200 kg-ot, de senkinek nem ajánljuk a rendeltetésszerűtlen használatot, mert az óvatlanság balesethez vezethet.