Zuhanyzó vásárlás

Zuhanyzója idejétmúlt és úgy érzi, eljött a váltás ideje?

Zuhany vásárlásán töri a fejét?

A zuhany eladás sokkal nagyobb üzlet, mint talán sokan gondolnák. A fürdőszoba nem csak a tisztálkodás, a fogmosás stb. színhelye, hiszen egy nehéz nap után szívesen kapcsolódunk ki a fürdőszobánkban egy forró fürdő vagy zuhany kíséretében vagy ébredünk itt egy dolgos nap előtt. Tehát a kérdés az, hogy mit kell tudnia, mielőtt zuhanyzót vásárolna? Milyen lehetőségei vannak? A választott zuhany befolyásolja-e a fürdőszoba többi részének stílusát vagy éppen fordítva, befolyásolja-e a már megvásárolt fürdőszoba a zuhany választását?

Ezekre a dolgokra figyeljen, ha zuhanyt vásárolna!

Mire kell figyelnem, amikor zuhanyzót veszek? Nos, ez egy kicsit trükkös kérdés. Az első dolog, amire érdemes gondolnia, az a fürdőszobája általános stílusa, vagy az, hogy hogy képzelné el, ha újra építhetné. A fizikai paramétereket tekintve "rejtett" és szabadon álló zuhanyzók vannak. A szabadon álló zuhanyok talán valamivel hagyományosabbak, míg a rejtett vagy falsík mögötti zuhanyok valamivel modernebbek és minimalistábbak.

A zuhanyok stílusai

Fürdőszobájának stílusa a zuhanyzást is befolyásolja. Például, ha monokróm megjelenésre vágyik, akkor előfordulhat, hogy a fekete zuhanyzó remek harmóniát teremt a fehér csempékkel vagy éppen fordítva. A modern vagy monokróm fürdőszobák esetében ugyanis, remekül lehet játszani a fehér-fekete színek kombinációival.

Az igényeihez igazodó zuhanyt válasszon!

Ismerje meg a családja és saját igényeit! Ha utánajár családja zuhanyzási szokásainak, kedvteléseinek, szűkülnek a választási lehetőségek. Ha családja alapjában véve jobban szeret kádban fürdeni és a zuhanyt csak akkor használják, amikor csupán néhány percük van a tisztálkodásra, akkor elég lehet egy egyszerűbb zuhany, más esetben azonban több időt igényel a tökéletes zuhanyprogram kiválasztása.