Ikon fürdőszoba

A megfelelő medence kiválasztása felelős döntés. A medencét hosszú évekre vesszük, és ha nem megfelelő a mérete, akkor sokkal több bosszúságot fog okozni, mint kellemes percet.

A masszázsmedence lényege a pihenés, a tökéletes kikapcsolódás, melyhez olyan körülményekre van szükség, amelyek között abszolút ellazulhatunk.

A kelleténél kisebb medence közel sem fogja azt az élményt nyújtani, mint az, amelyikben kényelmesen elfér az egész család, vagy egy társaság egy közösen eltöltött kellemes időtöltés során.

A kellő pihenés élményét biztosító méret kiválasztása mellett nem szabad elhanyagolni a medence helyének megfelelő kialakítását sem. A helyszínt a termék megrendelése előtt szükséges szakemberrel előre megtervezni.

A berendezések csak a megfelelően előkészített helyszínre telepíthetőek, építhetőek be szakszerűen. Fontos figyelni pl. a bekötési rajzon lévő szükséges kábelhossz meghagyására, a megfelelő elektromos ellátásra, padlóösszefolyó kialakítására, melyet beltérre beépített medence estén szükséges kiépíteni.

A használaton kívüli masszázsmedencét javasolt a medencetetővel lefedni, mely mint egy elengedhetetlen tartozék, csökkenti az energiaveszteséget, minimalizálja a hőveszteséget és az elpárolgást, nem engedi, hogy a levelek, és más szennyeződések a masszázsmedence vizébe kerüljenek, valamint megvédi a medencét a tűző nap UV sugárzásának káros hatásai ellen.