WC-ülőke

Megrepedt régi WC-ülőkéje? Kopott és leharcolt hatást nyújt? Más színű vagy stílusú darabra vágyik? A WC-ülőke cseréje egyszerű projekt, amelyet néhány alapvető eszközzel megvalósíthatunk.

Ikon fürdőszoba Szalon

Sokan hallottunk vagy olvastunk már valahol a Wellis márkáról, de valójában nem tudunk róla túl sok mindent, pedig egy méltán híres magyar céget érdemes lehet jobban górcső alá venni. Ismerjük meg a Wellist!

Ikon fürdőszoba szalon

Relaxáció – Felfrissülés – Megújulás – WELLIS Jakuzzi

Az ergonómiailag megtervezett WELLIS jakuzzik kialakítása biztosítja, hogy azok tökéletes ellazulást nyújthassanak. Élvezze a családjával és barátaival töltött értékes időt, töltsön egy meghitt estét egy Önhöz közelálló személlyel.

Ikon fürdőszoba

Bizonyára Ön is ismeri az általános fürdőszobai csaptelepeket. Találkozhat két gombos csapteleppel, amely esetében egyik oldalon a hideg, másik oldalon a meleg vizet nyithatja meg, így kikeverve a kívánt hőmérsékletet.

Ikon fürdőszoba

A megfelelő medence kiválasztása felelős döntés. A medencét hosszú évekre vesszük, és ha nem megfelelő a mérete, akkor sokkal több bosszúságot fog okozni, mint kellemes percet.

A masszázsmedence lényege a pihenés, a tökéletes kikapcsolódás, melyhez olyan körülményekre van szükség, amelyek között abszolút ellazulhatunk.